Welkom bij Het Kinderkabinet

Welkom bij Het Kinderkabinet

Welkom bij Het Kinderkabinet – Den Haag. Leuk dat je ons hebt gevonden. Deze site is geen webshop, maar een etalage van al het moois wat onze boutique je heeft te bieden op het gebied van exclusieve kindermode, accessoires, kraamcadeautjes en knuffels. Je cadeau wordt door ons op originele wijze en zorgvuldig ingepakt. Opsturen? Geen probleem. Bij een bestelling van 100,00 of meer worden er geen verzendkosten berekend. Verzending naar het buitenland? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Vraag ons naar de voorwaarden.

Onze boutique hanteert een spaarsysteem, welke alleen geldig is op de  nieuwe collectie, vraag ons er gerust naar. Een volle spaarkaart levert je 15,00 euro korting op, welke je vrij kunt besteden bij je volgende aankoop (alleen op de nieuwe collectie, knuffels of accessoires).

De boutique is 7 dagen per week geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top