• Home
  • /
  • Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Bij bestelling accepteer je hiermee onze onderstaande voorwaarden. Lees dit bericht dus goed door.

Kleding wordt pas verzonden zodra het geld is bijgeschreven.

Klachten en retourbeleid: graag een berichtje met omschrijving en eventueel foto’s van je klacht binnen 14 dagen na ontvangst. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om het naar tevredenheid voor je op te lossen.

Lukt dit niet: geld wordt pas geretourneerd indien wij het desbetreffende kledingstuk in ons bezit hebben.

Teruggezonden kleding wordt alleen geaccepteerd en vergoed indien in ongebruikte staat, de originele prijskaartjes er nog aan hangen en indien van toepassing in de originele verpakking.

Je betaalt zelf de retour verzendkosten en zorgt dat de producten binnen 14 dagen na de melding terug in de winkel zijn, tenzij anders is afgesproken. Bewaar het verzendbewijs en track and trace code.

Klachten en retourbeleid van sale artikelen: graag een berichtje met omschrijving en eventueel foto’s van je klacht binnen 14 dagen na ontvangst. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om het naar tevredenheid voor je op te lossen.

Lukt dit niet: je ontvangt geen geld retour, maar een tegoedbon die onbeperkt geldig is.

Teruggezonden kleding wordt alleen geaccepteerd indien in ongebruikte staat, de originele prijskaartjes er nog aanhangen en indien van toepassing in de originele verpakking.

Je betaalt zelf de verzendkosten en zorgt dat de producten binnen 14 dagen na de melding terug in de winkel zijn, tenzij anders is afgesproken. Bewaar het verzendbewijs en track and trace code.

Uitgesloten van retour: Sommige producten kunt u niet retourneren: Cadeaubonnen en -kaarten, producten speciaal voor u vervaardigd of besteld, producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken.

Retourmeldingen: De retour melding kan gedaan worden via email, app maar kan ook met het modelformulier voor herroeping.

Verzending: bij een bestelling vanaf € 100,= is dit gratis binnen Nederland. Brievenbuspost binnen Nederland is € 4,35 en pakketpost € 6,10. Wij versturen via Fietskoeriers. Zij zijn partner van DHL.

Voor België bij een bestelling vanaf € 250,00,= zijn de verzendkosten gratis tot een gewicht van 20 kilo.

Verzending in de sale: de verzendkosten zijn voor de koper ongeacht het aankoopbedrag. Binnen Nederland is dat € 6,10 en naar België € 11,00

Back to Top