Gewijzigde openingstijden

Gewijzigde openingstijden

Door het coronavirus zijn onze openingstijden gewijzigd. We zijn alleen nog op zaterdag en zondag open van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Ook in de avonduren. Met merken zoals: Balloon Chic, Balmain, Boss, Iceberg, Karl Lagerfel, Little Marc Jacobs, Loredana, Mayoral, Monnalisa, Moschino, My Brand, Piccola Sperenza, Special Day, Stone Island, Tartine & Chocolat en Twinset  hebben we voor elk wat wils in huis.

Er is altijd een moment om je favoriete item te  shoppen voor de liefste van de wereld! Heb je vragen of wil je wat bestellen? je kunt ons bereiken op: 070 Р783 00 03 of je kunt ook ook appen op: 06 Р388 277 04 of ons een berichtje sturen via private messenger.

Stay safe volg de regels van het RIVM en pas goed op elkaar.

Het Kinderkabinet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top